10.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългари в чужбинаБорислав Младенов близо до дабъл-дабъл в Италия

Борислав Младенов близо до дабъл-дабъл в Италия

Българинът и неговият Римини биха Рома

Борислав Младенов и Римини добавиха още един успех към актива си в Италия. Българинът и съотборниците му надиграха Рома с 69:52 като гости в мач от 15 кръг на регион C в Серия Б.

Бившият баскетболист на Левски се включи от пейката за Римини, като остана на крачка от дабъл-дабъл – 9 точки и 9 борби. Борислав Младенов допълни статистиката си с 1 асистенция и 2 откраднати топки за 22 минути на терена. При стрелбата си той бе 2/4 от средно разстояние, 1/4 за три точки и 2/2 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Римини не остави шансове на съперника, като имаше предимство във всичките четири периода на двубоя. Най-убедителни Борислав Младенов и компания бяха в първия, спечелен от тях с 20:11.

Римини е с 10 победи и 3 загуби, което го поставя на четвърто място в класирането на региона. На 23 януари Борислав Младенов и отборът му ще приемат Реал Себастиани Риети.

СТАТИСТИКА ОТ РОМА – РИМИНИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани