11.7 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: Хвърлихме доста усилия

Бойко Миленков: Хвърлихме доста усилия

Имаме големи резерви в нашата защита, заяви треньорът на Берое

Берое спря негативна серия от четири поредни загуби в НБЛ, след като победи ЦСКА с 85:81 у дома. Ето на какво отдаде успеха треньорът на старозагорци Бойко Миленков:

Изключително важна победа за нас – и за класиране, и чисто психологически. Адски много борба хвърлихме. В третата част загубихме организация в нападение, после успяхме да се върнем и играхме една идея по-организирано, но аз продължавам да твърдя, че имаме големи резерви в нашата защита. Ако там оправим нещата, можем да бъдем една идея по-добри. Макар и в нападение, както някои хора твърдят, че играем индиански баскетбол, с подобен баскетбол всеки мач сме с по 80-90 точки, но трябва да започнем да играем в защита. Смятам, че ще бъдем доста по-интересни„, заяви Бойко Миленков. 

„Цяла седмица говорим, че в нашата зала играем по-силно. Честно казано, очаквах малко повече публика, понеже и Левски, и ЦСКА са дразнители. Пак имаше доста хора, благодаря им за присъствието, макар че мачът бе телевизионен. Хвърлихме доста усилия, ЦСКА стори същото, радвам се, че успяхме да спечелим, добави наставникът на „зелено-белите“, които са с баланс от 3-4 в родния елит.

„Говорихме за спечелването на борбата под коша срещу ЦСКА. Това беше едно от нещата, които ни донесоха победата. До този момент само в един мач сме печелили борбата, това ни беше втори. Акцентирахме върху това. Корнелиъс Хъдсън цяла седмица е с грип, Дариъс Хол също тренира цяла седмица с подуто коляно, но нито за миг не спряха да тренират. Освен контузиите, имаме и други наши проблеми, чисто финансови. Никой от тях не спря да тренира, за което им благодаря адски много. Реших Хъдсън да влезе от пейката, това е мое лично решение. С него имам по-специални отношения, надявам се той да възприеме, че ние търсим отборна игра“, завърши Бойко Миленков. 

Берое пребори ЦСКА и се върна към победите в НБЛ

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани