13.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: Убеден съм, че момчетата ще бъдат още по-мобилизирани за Купата...

Бойко Миленков: Убеден съм, че момчетата ще бъдат още по-мобилизирани за Купата на България

Държаха ни индивидуалните действия, което за мен не е добре, коментира наставникът на Берое

„Двубоят беше добър, защото бяхме близо до съперника. Не съм доволен, казах преди мача, че ще е тежко срещу тази агресивна защита на Балкан и така стана. Те успяха да ни разбият нападението в голяма част от двубоя. Държаха ни индивидуалните действия, което за мен не е добре. Точките от наказателните удари ни липсваха, в последните мачове бяхме оправили този елемент, но в тази среща Обина Олека не издържа психически и изпусна важни стрелби„, коментира наставникът на Берое Бойко Миленков след загубата от Балкан със 76:85.

Балкан издържа срещу Берое у дома

Залата в Ботевград може би е единствената, която се посещава толкова много. Впоследствие идват и освиркванията, което е супер. В останалите зали посещаемостта е доста по-малка. Излизането на Седариан Рейнс със сигурност се отрази. Той трябваше да изиграе ситуацията по-умно, когато получи петото си лично нарушение, за да се запази и да ни помогне“, добави наставникът на старозагорци.

„Джордан Бърнс е едно момче, което има много баскетболни качества, но както повечето новобранци идва тук и смята, че той е открил баскетбола. Не търпят критика. Той идва в България да ни учи на баскетбол. Каза ни го още на втората тренировка, че затова е тук. В този мач той тръгна да се сменя сам, а след това отказа да влезе, което за мен е недопустимо. Използвах тежки думи, но бях емоционален“, каза още Бойко Миленков.

Момчетата са жестоки пичове, аз съм убеден, че ще бъдат още по-мобилизирани за Купата на България. Най-важният ни мач е първият. Оттам нататък не знам какво може да се случи. Рилски е изключително класен съперник. Мога да кажа, че ще ги излъжем на карти или ще ги разсмеем с нещо. Мисля изцяло за четвъртфинала с Черноморец. В никакъв случай той няма да е лесен, без значение с колко човека ще бъдат те. Имат много сърцати момчета и сърцат треньор. Сигурен съм, че ще дадат всичко от себе си, за да ни победят“, завърши той.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани