17.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: Отиваме в София с амбиция да се сборим колкото можем

Бойко Миленков: Отиваме в София с амбиция да се сборим колкото можем

Сигурен съм, че няма да е лесно на никой срещу нас, каза още треньорът на Берое

Треньорът на Берое Бойко Миленков коментира жребия за Купата на България. На 1/4-финалите на турнира в „Арена София“ на 21 март от 15.15 ч. старозагорци ще се изправят срещу Левски.

Какво да кажа за жребия?! Всички отбори от първата четворка са абсолютни фаворити в четвъртфиналите. Това са отборите с по-големи финансови възможности, които и дори да направят грешки със селекцията в началото на сезона, имат възможност да наваксат“, заяви Бойко Миленков. 

„Левски се очакваше да бъде един от отборите без претенции в шампионата. Те обаче направиха страхотна селекция със знаещи, можещи състезатели, които знаят как се побеждава. Имат за мен един изключително амбициозен треньор. Подредени са. Американците им са много атлетични. Арнет се върна след контузия. Те са един от домакините на турнира. През сезона изиграхме много мачове с тях до момента. Взехме две много щастливи победи срещу тях. Имахме един мач, който много искахме да спечелим в София, но те ни отнесоха с 30 точки“, каза още наставникът на Берое. 

Отиваме в София с амбиция да се сборим колкото можем. Докъде и как ще стигнем, незнам. Сигурен съм, че няма да е лесно на никой срещу нас“, добави той. 

ПрезGoogle
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани