5.6 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: Отборът се представи на доста високо ниво

Бойко Миленков: Отборът се представи на доста високо ниво

Успехът ни е добре дошъл, заяви треньорът на Берое

Не мога да кажа, че не съм щастлив. Отборът се представи на доста високо ниво, накрая имахме и късмет. Не ни се бе случвало да вкараме повече от 50 точки през първото полувреме. Вероятно имаше известно подценяване от страна на Балкан. В предишния ни мач тук загубихме с 35 точки разлика, сега бе доста по-различно„, заяви треньорът на Берое Бойко Миленков след победата в Ботевград с 83:82 в мач от НБЛ. 

„Успехът ни е добре дошъл, като се има предвид проблемите, които ни съпътстват. Преди няколко дни дори подадох оставка, но не я приеха. Дали е временно, не мога да кажа„, добави наставникът на „зелено-белите“. 

„Ние сме на седмо място в момента. В плейофите ще играем с втория след редовния сезон. Както се развиват нещата, Балкан може да бъде изместен от второто място. Не, че предпочитам Балкан за съперник, но през пролетния полусезон ЦСКА направи добра селекция и играе много силно, каза още Бойко Миленков. 

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани