10.2 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаБойко Миленков: Оставихме се на ритъма на ТФТ (видео)

Бойко Миленков: Оставихме се на ритъма на ТФТ (видео)

Нищо не ни се получи, заяви треньорът на Берое

Още един лош мач за нас. Нищо не ни се получи. На почивката основният ни гард Антон Кук каза, че не се чувства добре, така че решихме да не рискуваме с него. Наистина нищо не ни вървеше – нито защитата, нито нападението“, заяви треньорът на Берое Бойко Миленков след загубата от ТФТ с 86:96 в мач от група B в Delasport Балканска лига.

Берое загуби от ТФТ в Балканската лига (видео)

Те започнаха двубоя по-бавно и ние се оставихме на този ритъм, въпреки че искахме да използваме всяка възможност. ТФТ имаше мач и предишния ден, трябваше да сме по-свежи. Те стартираха бавно, ние не се събудихме, а те го направиха. Дори през второто полувреме съперникът имаше по-голяма енергия от нас„, добави наставникът на старозагорци, които допуснаха трето поражение в турнира през 2021/2022.

Eто и какво каза за срещата баскетболистът на Берое Дамян Минков:

Изиграхме много лош мач, може би един от най-лошите през сезона. Започнахме недостатъчно концентрирани и немотивирани. Основният проблем беше нашата защита, което се дължи на липсата на енергия.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани