10.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: Нямаме болни амбиции, искам да имаме нормален сезон

Бойко Миленков: Нямаме болни амбиции, искам да имаме нормален сезон

Спечелихме две хубави победи, но това са само контроли, казва още треньорът на Берое

Новият наставник на Берое Бойко Миленков сподели впечатленията си от представянето на тима си в първите контроли. Преди ден старозагорци победиха Спартак Плевен с 96:89 у дома, а преди това се наложиха над Ямбол с 97:72.

Да, спечелихме две хубави победи, но това са само контролни срещи. Отборите не са сработени. Набляга се на физическата подготовка. Треньорите дават шанс на всички състезатели. Спартак игра голяма част от мача без Божидар Аврамов и Максим Корниенко, а Ямбол бе без Костантин Тошков. На всички ни е ясно, че в първенството ще е съвсем различно„, заяви Бойко Миленков.

Като пари, разполагаме с бюджет колкото Ямбол, Черно море Тича или Шумен. От тази гледна точка съм доволен от селекцията, която направихме и старанието на момчетата. Нека не си правим илюзии или да си фантазираме. Тренираме здраво и това е. Нямаме болни амбиции. Искам да имаме нормален сезон„, казва още наставникът на старозагорци.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани