8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: Не успяхме да се закачим

Бойко Миленков: Не успяхме да се закачим

Не бяхме на паркета през първата част, коментира наставникът на Берое

Страхотен анализ от страна на Обина Олека. Не искам да обиждам някои отбори, но когато не играеш в защита срещу Шумен, можеш да го компенсираш, но срещу по-сериозни тимове, когато седиш и гледаш, разликата е близо 30 точки. Прав е, че във всеки мач излизаме за победа, така се казва. Не успяхме да се закачим в този мач, домакините отвориха разлика след лошото ни начало. Не бяхме на паркета през първата част, оттам разликата беше качена и срещата се доиграваше. Доближаваме се до 10 точки по чиста случайност. Говорихме си, но само с говорене не става. Извинявам се на зрителите за нелицеприятната игра, която показахме“, коментира пред Max Sport наставникът на Берое Бойко Миленков след загубата от Балкан със 78:106.

Нормално е да обръщат повече внимание в защита на Антон Кук. Като цяло ние често влизаме в един контра-ритъм, спираме да си подаваме, движим се супер бавно. За да подадеш на някой, трябва да направиш някакво движение. Ние просто се придвижваме по паркета и няма как да се получат нещата срещу една по-агресивна защита като тази на Балкан“, добави треньорът на старозагорци, чийто тим допусна шесто поражение в НБЛ.

Младите баскетболисти играят много непостоянно, защото нямат опит. Някой път се включват добре, докато в други не толкова. Не искам да ги виня, но грешката е отборна. Не мога да кажа, че в този мач не са се старали. Стараят се, но имат много пропуски, които трябва да поправим“, допълни Бойко Миленков.

Балкан мина кота 100 срещу Берое и се изкачи втори в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани