9.7 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: Момчетата стъпиха здраво на игрището

Бойко Миленков: Момчетата стъпиха здраво на игрището

Страхотен мач за нас от гледна точка на себераздаване, добави треньорът на Берое

За първи път пред публика. Самата позитивна енергия от феновете се отразява много на отбора. Страхотен мач за нас от гледна точка на себераздаване. Балкан е изключително класен отбор с изключително добър треньор. Момчетата стъпиха здраво на игрището и спечелихме“, заяви треньорът на Берое Бойко Миленков след победата над ботевградчани с 92:87.

„Периодът е такъв, нямаме време за тренировки и наистина не си знаем нападенията. Трябва да се движим, да си подаваме, все пак това е баскетболът. И в предните мачове ние от гледна точка на хъс държим, но играхме различни видове защита. В този успяхме донякъде да ги объркаме в играта в защита със смени. В последните срещи надборваме противника, което дава сериозна разлика в баскетбола. Високите играчи със сигурност имат голям принос„, допълни наставникът на старозагорци, които са с баланс от 2-1 в НБЛ през 2021/2022.

До момента играем със сериозни амплитуди. Не сме тръгнали да ставаме шампиони, трябва да си подобряваме играта, да сме добър колектив и публиката да става повече„, каза още Бойко Миленков.

Берое обърна Балкан за радост на феновете си в Стара Загора

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани