4.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаБойко Миленков: Мобилизирахме се през второто полувреме

Бойко Миленков: Мобилизирахме се през второто полувреме

Въпреки победата, не мога да се зарадвам, заяви треньорът на Берое

Въпреки победата, не мога да се зарадвам, тъй като срещу себе си имахме отбор, който не можеше да разчита на четирима важни играчи. Нямахме правилния подход. През първото полувремe ни вкараха 50 точки и бяхме готови да загубим мача. Не паднахме, защото се мобилизирахме през второто полувреме“, заяви треньорът на Берое Бойко Миленков след успеха над Академик Пловдив с 98:91.

Започнахме двубоя отпуснато, с много проблеми в защита. Чакахме те да пропускат, което е проблем. След паузата се подобрихме и предвид късата ротация на Академик, спечелихме. Мисля, че ако Академик имаше пълния си състав, нямаше да имаме шанс„, каза още наставникът на старозагорци, които достигнаха до трета победа в Delasport Балканска лига през този сезон.

Берое стопира негативна серия в Балканската лига (видео)

Ето и какво сподели за срещата баскетболистът на Берое Антон Кук, който вкара 26 точки:

През по-голямата част от мача играхме доста небрежно и правихме прекалено много грешки. След това намерихме начин да обърнем нещата, опитахме да направим няколко добри защити, защото допуснахме някои доста лесни кошове. През второто полувреме вкарахме повече от тях, като това ни донесе победата.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани