10.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаБойко Миленков: Кадровите проблеми се отразиха

Бойко Миленков: Кадровите проблеми се отразиха

Играхме в нестандартен състав, допълни треньорът на Берое

Дори и в пълен състав, щяхме да имаме сериозни проблеми. Ирони Нахария за мен е доста сериозен отбор. За съжаление кадровите проблеми се отразиха. Един очакван край. Изненадата беше, че на пик енд рол ситуациите решихме да минаваме отдолу, като се надявахме те да бъдат с лош процент от тройката. Ние от своя страна трябваше да покажем страхотен процент зад дъгата, но не се получи„, заяви пред bTV треньорът на Берое Бойко Миленков след загубата от израелците с 67:103 в мач от Delasport Балканска лига.

Ние днес играхме в нестандартен състав, без висок играч, което е изключително трудно. Не мога да си извадя някакъв урок, лично за мен. Младите играчи играха и се бориха днес, това е положително, но те ще играят и занапред. Михаил Комбаков се възстанови от контузията. Ще използваме следващите мачове и за обиграване на състава. Все още мисля, че имаме шансове за втората фаза, ако си вземем другите двубои и при благоприятно стечение на обстоятелствата„, каза още наставникът на старозагорци, които допуснаха пето поражение в турнира през този сезон.

Пета загуба за Берое в Балканската лига (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани