11.7 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоЕвропаБойко Миленков: Изключително трудна победа за нас

Бойко Миленков: Изключително трудна победа за нас

Играчите се раздадоха и това се виждаше на терена, добави треньорът на Берое

Берое започна с победа участието си в Delasport Балканска лига през новия сезон. В първия си двубой старозагорци се справиха със съпротивата на израелския Ирони Нахария с 69:63 като гост.

Изключително трудна победа за нас, предвид краткото време, което ни трябваше за почивка, пътуване и фактът, че нямахме никаква информация за противника, освен състава, който има. Нямахме представа как играят, докато те ни бяха разузнали наистина добре. Въпреки това играчите се раздадоха и това се виждаше на терена„, заяви треньорът на Берое Бойко Миленков пред официалния сайт на Delasport Балканска лига.

Това не беше двубой с високо качество от баскетболна гледна точка и аз мисля, че ние имахме късмет. Ирони Нахария имаше доста пропуски под коша, много отворени стрелби, ние сме наясно с факта, че имахме късмет. Не мога обаче да подценя направеното от моите играчи, как работиха и как се бориха за победата„, каза още наставникът на „зелено-белите“.

Обина Олека допринесе за успеха на Берое със 17 точки и 13 борби. 

Това беше добра победа, която е изцяло дело на отборни усилия. Всеки изигра своята роля, заради което стигнахме до успех срещу добър отбор. Надявам се, че ще надградим това в следващите мачове. Мисля, че имаме шанс да стигнем далече в лигата. И треньорите и играчите се справиха добре„, сподели баскетболистът.

Берое би израелци след силно второ полувреме на старта в Балканската лига (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани