8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияБожидар Аврамов: Радвам се, че хората идват в залата и вярват в...

Божидар Аврамов: Радвам се, че хората идват в залата и вярват в нас

От мач на мач се чувствам все по-добре, признава гардът на Спартак

Мисля, че победата се дължеше на това, че започнахме още от самото начало много сериозно и вече последната част мачът просто се доиграваше. Нормално е след Купата и срещата в Бургас малко настроението да е по-надолу, но важното е, че победихме и то с една такава разлика да може малко сега да се подготвим за следващите мачове. Надявам се момчетата, които са болни и контузени, да се върнат по-скоро и да си върнем увереността в следващите срещи. Цял сезон все някакви контузии и болести ни изкарват извън строя. Пред наша публика играем по съвсем различен начин. Много се радвам, че въпреки загубите на Купата и в Бургас, хората още идват в залата и вярват в нас, сподели баскетболистът на Спартак Божидар Аврамов след успеха над Ямбол със 108:77 в мач от НБЛ. 

Винаги е по-специално за мен, когато дойде мач срещу Черно море. Щастлив съм за тях през този сезон, въпреки че не са в класирането на някои от топ местата, се вижда едно израстване. Тази година играят по различен начин, всички млади момчета имат своята роля. Надявам се да продължават да градят. Всички знаят Варна какъв баскетболен град беше. Казвам беше, защото последните няколко години там нещата не бяха добре. Този сезон се вижда един лъч светлина, който се надявам да продължи и тези момчета да играят на все по-високо ниво”, каза още гардът.

“Аз все ще намеря някакво оправдание, че не съм в оптимална форма, но от мач на мач се чувствам все по-добре. Надявам се и така да изглеждам, защото отстрани се вижда най-добре. Надявам се за плейофите да съм в една такава форма, в която да давам максимално много за отбора и всички да са доволни”, завърши Божидар Аврамов, който се отчете с 8 точки и 5 асистенции в срещата срещу Ямбол.  

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани