11.6 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияБожидар Аврамов: Показахме по-здрави нерви

Божидар Аврамов: Показахме по-здрави нерви

Играхме по-добре, но можем и повече, смята гардът на Балкан

През второто полувреме си върнахме фокуса към защитата и успяхме да ги спрем. Пак в един момент се върнаха, обърнаха, след това отново поведохме. Хубаво е, че останахме заедно и показахме по-здрави нерви, за да победим„, сподели пред Max Sport един от героите за Балкан срещу Рилски спортист в Самоков Божидар Аврамов.

Този път играхме доста по-добре, отколкото в предишните мачове, но съм сигурен, че можем и по-добре. Борим се с всякакви фактори. Липсват ни някои играчи. Имаме проблеми от началото на сезона, но малко по малко влизаме в ритъм. Хубаво е, че днес успяхме да покажем характер срещу лидера в класирането и то като гости„, добави гардът, който отбеляза 17 точки за ботевградчани, допълнени от 5 борби и 8 асистенции.

Надявам се първо да се възстановим от пътуването. Утре заминаваме за Истанбул. Със сигурност ще тренираме там. Дано имаме време да починем добре. Искаме да се представим на ниво в мачовете от ФИБА Къп, защото реално погледнато имаме три двубоя за четири дни. Това наистина е доста тежко„, допълни варненецът.

Балкан стопира лидера в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани