21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияБожидар Аврамов: Допуснахме грешки, с които им дадохме шанс да поведат

Божидар Аврамов: Допуснахме грешки, с които им дадохме шанс да поведат

При нас нещата са повече на психологическа основа, е мнението на гарда на Балкан

Започнахме много добре и после, точно преди полувремето допуснахме няколко грешки, с които им дадохме шанс да поведат. През второто полувреме се опитахме да се върнем, но отново грешки в нападение и защита не ни позволиха да обърнем мача. Накрая така се получи и загубихме”, това сподели пред Max Sport 2 гардът на Балкан Божидар Аврамов, след като тимът му отстъпи на Рилецо с 80:87 у дома.

Мисля, че малко ментално ни се отразиха последните две загуби, които допуснахме. Смятам, че при нас нещата са повече на психологическа основа, отколкото на физическа, защото тренираме добре. Представяме се добре на тренировките и би трябвало да го покажем в един момент. Трета загуба поред. Надявам се в събота да изиграем един по-добър мач, да се опитаме да победим Левски и оттам нещата да тръгнат нагоре”, добави баскетболистът на „зелените“, който вкара 17 точки.

Рилски спортист надигра Балкан в Ботевград

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани