13.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоЕвропаБожидар Аврамов: Длъжници сме най-вече на феновете

Божидар Аврамов: Длъжници сме най-вече на феновете

Най-големият плюс за нас този сезон е нашата атмосфера в отбора, добави гардът на Балкан

Парма е отбор, който играе на доста по-висока скорост от нас. Те показват скорост, с каквато не сме свикнали, когато играем срещу повечето съперници, които имаме. След загуба е трудно да се говори. Преди два дни бяхме емоционално много щастливи, днес паднахме. Бяхме наясно, че излизаме срещу по-класен отбор, но не искам това да звучи като оправдание. Със сигурност можехме и по-добре да играем„, заяви гардът на Балкан Божидар Аврамов след отпадането на тима си от ФИБА Къп.

Парма сложи край на европейското участие на Балкан през този сезон (видео)

Ако кажа, че съм очаквал преди началото на сезона, че можем да стигнем дотук, със сигурност никой няма да ми повярва. По принцип играем мач за мач. Най-големият плюс за нас този сезон е нашата атмосфера в отбора. Със сигурност се повтарям, но успяхме да се преборим с доста болести и контузии и въпреки всичко запазихме главите си чисти. Работихме колкото можехме. Със сигурност е можело и повече. Когато си имал шанс да отидеш на Финална четворка и след загуба не е приятно, но ще си направим изводите. Дано догодина стигнем по-напред“, добави пред БНТ баскетболистът на ботевградския тим.

Искам да благодаря на феновете, които са отвън и ни подкрепят, както и на тези, които са пред екраните. Благодарим, че ни подкрепиха в един от най-трудните ни моменти – след полуфинала за Купата. Всички знаем, че изиграхме доста лош мач. Всичко това е за тях. Длъжници сме най-вече на тях. Надявам се да са останали поне малко доволни след този турнир. Знаем, че тази подкрепа е огромна отговорност. Тези хора живеят тук и умират за този отбор. В последните години Балкан е най-баскетболният град и трябва да ги караме да се чувстват по друг начин, а не както след полуфинала за Купата„, завърши Божидар Аврамов.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани