8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияБожидар Аврамов: Време беше и на нашата улица малко да изгрее слънце

Божидар Аврамов: Време беше и на нашата улица малко да изгрее слънце

Целият отбор показа героизъм, смята гардът на Спартак

След този ужасен мач, който имах и като стрелби и нападение, се радвам, че успях да вкарам в края, за да може отборът да победи. В трудните моменти се опитах да запазя самообладание и да не се изключвам от мача, защото трябва да съм до края с момчетата. Важното е, че бихме. Целият отбор показа героизъм. Губихме с 9 точки, накрая много силна игра на Ники Стоянов, на Ники Маринов, на Митко Маринчешки, на Ивко Ивков, който открадна топката в последната ситуация. Чайката игра супер цял мач. Целият отбор е герой, а не аз, ние днес бяхме без Мартин Маринов, който ни липсваше„, каза авторът на последния кош в двубоя между Спартак и Левски Божидар Аврамов, фиксирал крайното 84:82 в полза на своя тим.

Резултатът показва какво се случило. Мисля, че ако бяхме спрели, сигурно щяхме да паднем с 20 точки, но останахме заедно. Не се причупихме, когато изоставахме, не изпаднахме в по-минорно настроение, за да можем да се доближим и накрая да ги пречупим. Имаме още доста резерви. Получихме доста точки. Ако можем още малко да ги редицираме, на всеки един отбор ще му бъде трудно в Плевен„, добави гардът.

Време беше и на нашата улица малко да изгрее слънце, да се усмихнем и ние малко. В никакъв случай обаче не трябва да се отпускаме, защото следващият мач с Ямбол също е много важен. Идват и двубои с Академик и Берое. Да, бихме, емоциално е, благодаря на невероятната публика. Надявам се другият път да има още повече хора. Утре забравяме всичко и започваме подготовка за срещата с Ямбол. Там е трудно за гостуване, но в крайна сметка вървим в правилна посока. Тренираме много добре. Не сме го показали на 100%, но ни е ясно, че можем. Това е най-важното – да се изгради стил на игра и да побеждаваме силни отбори„, допълни Божидар Аврамов.

Спартак показа характер и обърна Левски в Плевен

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани