11.8 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоОще от светаБивш играч от НБА с молба за добри пожелания в битката с...

Бивш играч от НБА с молба за добри пожелания в битката с COVID-19

Седрик Себельос е в болница от 10 дни

Бившият баскетболист от НБА Седрик Себельос разкри, че е бил в болница заради коронавирус в последните 10 дни. Шампионът в конкурса по забивки отвъд океана през 1992 г. се обърна към всички приятели, познати и фенове с молба за добри пожелания за оздравяването си.

На десетия ми ден в интензивното отделение, COVID-19 ме срита отзад, моля всички от семейството ми, приятели и привърженици за добри пожелания и молитви за моето възстановяване. Ако в миналото съм ви наранил, позволете ми публично да се извиня. Битката ми не е завършена. Благодаря„, написа в социалната мрежа Twitter 52-годишният бивш играч.

На сметката в НБА Седрик Себельос има общо 11 сезона с отборите на Финикс, Лос Анджелис Лейкърс, Далас, Детройт и Маями. Един от малкото играчи, родени в Хавай, които достигат до най-силното първенство в света.

На лигата бившето крило оставя общо 8693 точки, 3258 борби и 723 асистенции. Избран да участва в Мача на звездите в НБА през 1995 г., но не успява да го направи, заради контузия.

В кариерата си преминава още през Израел, Русия и Филипините.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани