21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоОще от светаБивш играч от НБА подлуди литовски клуб

Бивш играч от НБА подлуди литовски клуб

Глен Райс Джуниър се появил пиян на тренировка на Ювентус Утена

Бившият баскетболист на Вашингтон в НБА Глен Райс Джуниър изкара едва седем дни в Литва. 29-годишният гард подписа с Ювентус Утена за новия сезон, но успя да принуди ръководството на клуба да се откаже от услугите му.

Според информацията от литовските медии, Глен Райс Джуниър се е появил пиян на тренировка на новия си тим. Американецът е започнал да се шегува със съотборниците си, като дори бил на път да се сбие с тях.

Преди това, Глен Райс Джуниър се оплакал от условията, предоставени му от литовския тим, като не спирал да обикаля нощните заведения. Реализатор №1 на израелското първенство за 2018 г. пренебрегнал и препоръката на властите за задължителна карантина след пристигането си в страната си.

Това обаче въобще не е всичко. Глен Райс Джуниър пропуснал първия си полет към Литва, а освен това, не успял да се качи на връзката в Амстердам при втория си полет.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани