10.7 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаБерое финишира трети в групата си в Балканската лига (видео)

Берое финишира трети в групата си в Балканската лига (видео)

С доста променен състав старозагорци отстъпиха на Куманово

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое приключи със загуба първия етап в Delasport Балканска лига. Старозагорци отстъпиха на Куманово с 80:93 като гости в отложен мач от 3 кръг в турнира.

НАЙ-ДОБРИ: Джеймс Гавин отбеляза 24 точки за Берое, от които 6 тройки. Симеон Илиев добави 23 и 5 борби. Станислав Ваклинов приключи с 11 точки и 6 борби. Павел Маринов вкара 9.

Бранислав Джекич бе най-резултатен за Куманово с 23 точки. Отис Ливингстън остана с 22, 5 борби и 8 асистенции.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Домакините овладяха подкошието, като грабнаха 32 срещу 25 борби за българския тим. Освен това, Куманово показа по-точен мерник от средно разстояние – 73% срещу 51% за Берое.

И ОЩЕ: “Зелено-белите” бяха на македонска земя без част от баскетболистите си, които получиха почивка по различни причини. Сред тях са Николай Стоянов, Седариан Рейнс, Кейлъб Бишъп, Брейди Роуз, Дерик Джийн и Костадин Лазаров. Днес Любо Минчев даде шанс за изява на по-млади играчи като Михаил Комбаков, Георги Бошнаков, Дамян Минков, Младен Георгиев и Петър Тояганов.

КЪМ КЛАСИРАНЕТО: Старозагорци завършват трети в своята група Е на турнира с 5 победи и 5 загуби. Второто място е за Куманово с 6 успеха и 4 поражения. Върхът остава за Академик Пловдив с баланс от 8-2. Четвъртата позиция е за ТФТ, който има 4 победи и 6 загуби.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Берое и Академик Пловдив ще разберат следващите си съперници по време на жребия за втория етап, който ще се проведе на 5 февруари.

СТАТИСТИКА ОТ КУМАНОВО – БЕРОЕ

Пълен запис на двубоя можете да видите тук 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани