11.8 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияБерое с 6 поред във втория етап на женския шампионат

Берое с 6 поред във втория етап на женския шампионат

Шампионките отново победиха Славия

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое записа втора поредна победа в женския шампионат за по-малко от 24 часа. В своята зала „Общинска“ отборът на Таня Гатева не се затрудни със Славия след 95:60 в мач от 11 кръг в Първата тройка на първенството при дамите. Старозагорки са с баланс от 6-0 и са лидери, докато столичанки са трети със 7 загуби.

НАЙ-ДОБРИ: Радостина Христова завърши с 19 точки и 7 борби за Берое. Теодора Динева добави 18. С по 15 точки се отчетоха Виолина Кочева и Саманта Лоджик, като втората направи и 7 асистенции.

Вероника Джикова бе най-резултатна за Славия с 15 точки, 11 борби и 6 асистенции. Дарина Кочева остана с 12.

КЛЮЧЪТ: Шампионките и носителки на Купата на България спечелиха битката под двата ринга, след като грабнаха 47 срещу 38 борби за Славия. Освен това, домакините показаха по-точен мерник в стрелбата от игра – 46% срещу 36% за столичанки.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 12 март Берое ще се изправи срещу Монтана 2003, а седмица по-късно вицешампионките ще играят срещу Славия. 

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – СЛАВИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани