10.2 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаБерое с още eдна важна крачка към втория етап в Балканската лига

Берое с още eдна важна крачка към втория етап в Балканската лига

Старозагорци надделяха над Ибър

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое почти сигурно се класира за втората фаза на Delasport Балканска лига. В своята зала “Общинска” момчетата на Любо Минчев надвиха Ибър със 74:67, записвайки четвърта поредна победа в група Е на турнира.

НАЙ-ДОБРИ: Седариан Рейнс приключи със 17 точки и 6 борби за Берое. Симеон Илиев добави 11 и 7 борби. Брейди Роуз се отчете с 10 точки и 5 борби. Павел Маринов овладя 10 борби, допълнени от 9 точки.

Неманя Симович бе най-резултатен за Ибър с 16 точки и 6 борби. Бившият играч на Балкан Амин Хот остана с 15 и 7 борби.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Серия от 11-0 даде лидерството на Берое още в началото, като през втория период авансът му набъбна до 15 точки. В оставащото време до финалната сирена гостите на няколко пъти се доближаваха на 4 точки, но старозагорци издържаха.

И ОЩЕ: “Зелено-белите” имат баланс от 5-3 в група Е и са втори, като само заплетена въртележка от резултати може да ги лиши от участие в следващия етап. Старозагорци могат да бъдат сигурни на 100% за класирането си още в четвъртък, ако Академик победи Ибър.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 28 януари Берое ще играе с Академик в Пловдив.

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – ИБЪР

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани