1.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаБерое приключи участието си в Балканската лига (видео)

Берое приключи участието си в Балканската лига (видео)

Старозагорци изпуснаха ТФТ в последната си мач от група B

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое завърши участието си в Delasport Балканска лига през този сезон. Старозагорци загубиха от ТФТ с 89:95 като гости в последния си мач от група B на турнира. „Зелено-белите“ финишират пети в своя поток с баланс 3-7.

НАЙ-ДОБРИ: Александър Янев се отчете с 25 точки и 9 борби за Берое. Мартин Сотиров добави 21 и 8 борби. Седариан Рейнс и Дамян Минков вкараха по 12 точки, като първият овладя и 9 борби.

Ландриус Хортън бе най-добър за ТФТ с 29 точки и 7 борби. Амир Смит се разписа с 18 и 6 борби. Александър Костовски остана със 17 точки и 8 асистенции.

И ОЩЕ: Дебют с екипа на Берое направи новото попълнение Джордан Бърнс. Гардът остави срещу името си 7 точки, 3 борби и 2 асистенции за 13 минути на паркета.

КЛЮЧЪТ: Българският тим стартира последната четвърт с аванс от 4 точки след 75:71 в своя полза след 30 минути. Във финалния период домакините обърнаха за 76:75, но Мартин Сотиров и Александър Янев върнаха лидерството на Берое за 79:76. Последваха няколко смени на водачеството преди Александър Костовски да изведе ТФТ напред с 91:84. Джордан Бърнс бе точен за 86:91, но Ландриус Хортън и Амир Смит оформиха крайното 95:89 в полза на македонския отбор.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Берое ще съсредоточи усилията си в родния шампионат. Следващият мач на отбора на Бойко Миленков в НБЛ ще бъде на 18 февруари срещу Черноморец у дома.

СТАТИСТИКА ОТ ТФТ – БЕРОЕ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани