10.6 C
София
понеделник, май 6, 2024
НачалоБългарияБерое обяви раздялата си с трима чужденци, пожела успех и на треньора...

Берое обяви раздялата си с трима чужденци, пожела успех и на треньора си

Договорите на Карлос Пепин, Даръл Дейвис и Антун Маричевич са прекратени по взаимно съгласие

Берое обяви раздялата си с трима чужденстранни играчи. Това са Карлос Пепин, Даръл Дейвис и Антун Маричевич, като договорите им са прекратени по взаимно съгласие. От клуба пожелаха успех и на досегашния си треньор Андреа Марушич. 

Карлос Пепин има 18 мача за „зелено-белите“ в НБЛ този сезон, като в тях записва средно по 17.8 точки, 8.1 борби и 1.6 асистенции.

Даръл Дейвис участва в 22 срещи на старозагорци в шампионата, като за тях има средни показатели от 22.2 точки, 6.2 борби и 6.3 асистенции през 2023/2024.

Антун Маричевич има 21 двубоя като част от ростера на Берое в родния елит, в които има средно по 14.1 точки, 6.4 борби и 1.4 асистенции.

Както по-рано днес стана ясно, Берое се отказа и от участие в турнира за Купата на България, заради невъзможността да има боеспособен състав. Неговото място в надпреварата, която ще се проведе в „Арена Бургас“ от 15 до 17 март, ще заеме Академик Пловдив.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани