15.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоЕвропаБерое не успя при визитата си в Израел (видео)

Берое не успя при визитата си в Израел (видео)

Първа загуба за старозагорци във втория етап на Балканската лига

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое допусна първа загуба във втория етап на Delasport Балканска лига. В Ган Нер селекцията на Любо Минчев отстъпи на Галил Гилбоа с 53:88 в мач от група F на турнира. Старозагорци имат в актива си и 1 победа, като остават лидери в своя поток.

НАЙ-ДОБРИ: Берое не може да разчита на Джеймс Гавин, Николай Стоянов, Станислав Ваклинов и Кей Джей Фейгин. В тяхно отсъствие Брейди Роуз се разписа с 15 точкии и 5 борби. Седариан Рейнс остана с 13 и 6 борби.

Срур Беная бе най-резултатен за Галил Гилбоа с 16 точки и 5 борби. Йотам Ханочи отбеляза 14. Амит Гершон вкара 12 точки плюс 6 борби и 7 асистенции.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Българският състав започне добре и чрез Костадин Лазаров, Седариан Рейнс и Павел Маринов поведе с 12:7, но домакините отговориха чрез Кери Блекшиър, Арзи Натанел и Йотам Ханочи за 18:16 в края на първата част. През втория период израелците лимитираха съперника до 8 точки, отговаряйки с 21, за да дръпнат с 39:24. До финалната сирена Галил Гилбоа не изпусна инициативата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 29 март Берое ще приеме ТФТ в своята зала „Общинска“.

СТАТИСТИКА ОТ ГАЛИЛ ГИЛБОА – БЕРОЕ

Пълен запис на двубоя можете да видите тук

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани