19.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоЕвропаБерое не се затрудни с черногорци в Балканската лига (видео)

Берое не се затрудни с черногорци в Балканската лига (видео)

Отборът на Бойко Миленков не остави шансове на Милениум

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое записа втора поредна победа в Балканската лига. В своята зала „Общинска“ отборът на Бойко Миленков не остави шансове на черногорския Милениум след 95:63 в мач от 4 кръг в турнира. Старозагорци са без допуснато поражение до момента и са втори във временното класиране.

НАЙ-ДОБРИ: Корнелиъс Хъдсън даде тон на Берое с 18 точки, 9 борби и 6 асистенции. Ти Кей Идоджи добави 17 и 5 борби. Дариъс Хол се отчете с 15 точки и 5 борби. Дарин Иванов вкара 14. Робърт Георгиев финишира с 10 точки и 5 асистенции.

Балша Миротич бе много полезен за Милениум и оформи дабъл-дабъл – 17 точки и 10 борби. Марко Райчевич и Богдан Чеблаович останаха с по 11, като вторият грабна и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Старозагорци направиха серия от 12-0 още в началото на първата част, за да вземат водачеството, като я приключиха при 22:15 в своя полза. До почивката Берое не намали оборотите и направи аванса си двуцифрен за 46:31. След паузата двата тима бяха равностойни, но домакините не изпуснаха лидерството, като стигнаха до крайното 95:63 след 24:8 в последната четвърт.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият мач на Берое в Балканската лига ще бъде 1 декември. Тогава селекцията от Стара Загора ще гостува на Апоел Беер Шева.

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – МИЛЕНИУМ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани