18.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияБерое издържа срещу борбен Черно море Тича (видео)

Берое издържа срещу борбен Черно море Тича (видео)

Старозагорци изпуснаха двуцифрен аванс, но не и победата във Варна

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое спечели за втори пореден и общо трети път в НБЛ през този сезон. Селекцията на Бойко Миленков издържа срещу Черно море Тича с 82:80 като гост в мач от 4 кръг в родния елит. Старозагорци имат в актива си и 1 загуба, като заемат трето място в класирането, докато „моряците“ са седми с баланс от 1-3.

НАЙ-ДОБРИ: Обина Олека бе много полезен за Берое и оформи дабъл-дабъл – 19 точки и 18 борби. Антон Кук добави 16. ДеКуан Ейбръм се отчете с 14 точки. Дамян Минков се включи от пейката с 12. Мартин Сотиров вкара 10 точки.

Мартин Стефанов бе най-добър за Черно море Тича с 19 точки и 12 борби. Мартин Йорданов се разписа с 14. Веселин Георгиев остана с 13 точки.

КЛЮЧЪТ: Гостите изнесоха силна първа четвърт, в която взеха солиден аванс от 16 точки чрез Обина Олека, ДеКуан Ейбръм и Дамян Минков. Домакините обаче не се отказaха и намериха начин да стигнат до обрат през последната четвърт чрез Мартин Стефанов, Мартин Коцев и Венелин Христов след 74:73. 41 секунди преди края Антон Кук върна водачеството на „зелено-белите“ за 78:75. От другата страна Веселин Георгиев отвърна с тройка за 78:78. Отново Кук с далечен снаряд даде преднина на Берое за 81:78. Последваха два успешни наказателни удара на Веселин Георгиев и един такъв от другия край на паркета на ДеКуан Ейбръм, оформил крайното 82:80. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 6 ноември Берое ще приеме Рилски спортист, а Черно море Тича ще гостува на Балкан.

СТАТИСТИКА ОТ ЧЕРНО МОРЕ ТИЧА – БЕРОЕ

Вижте пълен запис на двубоя: 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

3 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани