9.7 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоЕвропаБерое загуби от ТФТ в Балканската лига (видео)

Берое загуби от ТФТ в Балканската лига (видео)

Старозагорци допуснаха трето поражение в турнира през този сезон

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое допусна трета загуба в Delasport Балканска лига през този сезон. В своята зала „Общинска“ тимът на Бойко Миленков отстъпи на ТФТ с 86:96 в мач от група B на турнира. Старозагорци имат в актива си и 2 победи в този поток.

НАЙ-ДОБРИ: Обина Олека бе много полезен за Берое и оформи дабъл-дабъл – 20 точки и 12 борби. Със същия точков приключи и Седариан Рейнс, който овладя и 9 борби. Александър Янев се разписа с 11 точки и 5 борби.

Тайрън Харис бе най-резултатен за ТФТ с 16 точки и 6 асистенции. Трейвин Бродуей, Александър Костовски и Андрей Маслинко вкараха по 15, като първият овладя 8 борби, а последният – 7 отскочили от двата ринга топки.

КЛЮЧЪТ: След равностойното начало Берое взе предимство чрез Мартин Сотиров, Антон Кук и Седариан Рейнс, за да излезе напред с 22:20 в края на първата част. През втория период старозагорци удържаха съперника преди Тайрън Харис, Андрей Маслинко и Трейвин Бродуей да дадат лидерството на ТФТ с 47:38. След паузата македонците не изпуснаха водачеството си и направиха аванса си двуцифрен, за да подпечатат успеха си с крайното 96:86.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 7 декември Берое ще приеме Ибър.

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – ТФТ

Пълен запис на двубоя можете да видите тук

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани