13.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоЕвропаБЕЛГРАД 2022: У дома: Василие Мицич с наградата за MVP на Финалната...

БЕЛГРАД 2022: У дома: Василие Мицич с наградата за MVP на Финалната четворка в Евролигата (видео)

Тази награда ще остане завинаги в сърцето ми, сподели гардът на Анадолу Ефес

За втора поредна година Василие Мицич бе определен за MVP на Финалната четворка в Евролигата. Това стана факт, след като неговият Анадолу Ефес триумфира в турнира на богатите за втора поредна година след победа над Реал Мадрид във финала, в Белград с 58:57.

БЕЛГРАД 2022: Анадолу Ефес стана третият, опазил трона в Евролигата (видео)

Първо, благодаря на всички, че бяха в залата, благодаря на всички фенове, които бяха част от тази Финална четворка. Честно казано нямам думи. Преди четири години играх в тази зала и останах трети. Но този път спечелихме златото. Искам да поздравя моите съотборници, поздравления и за Реал Мадрид, за невероятната игра и още веднъж благодаря. Тази награда ще остане завинаги в сърцето ми, дори и след като спра с баскетбола. Тя обаче не би била възможна без моите колеги. Четири невероятни години заедно и два трофея. Това е по-важното. Ще празнуваме, както никога досега“, сподели след финала в Евролигата Василие Мицич, който бе награден от легендата Василис Спанулис.

В последните два двубоя през този сезон в най-силната клубна надпревара на Стария континент 28-годишният сърбин записва средно по 19 точки, 4 борби и 5.5 асистенции за Анадолу Ефес.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани