24.7 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоНБАБез трима Далас би Орландо (видео)

Без трима Далас би Орландо (видео)

Лука Дончич с трипъл-дабъл №27, изпревари легендата Елджин Бейлър

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Далас завоюва втора домакинска и обща пета победа в НБА през този сезон. Маверикс се наложиха над Орландо със 112:98.

И ОЩЕ: И Далас има ограничения в състава си, заради здравните протоколи. Рик Карлайл не може да използва Дориан Фини-Смит, Джош Ричардсън и Джейлън Брънсън. Все още не е ясно кога те ще се завърнат в игра, като след двубоя бе обявено, че единият е с коронавирус.

НАЙ-ДОБРИ: Тим Хардуей Джуниър реализира рекордните за себе си през 2020/2021 36 точки за Далас, включително и 8 тройки. Трей Бърк се включи от пейката с 29. Лука Дончич оформи своя трипъл-дабъл №27 в кариерата си – 20 точки, 11 борби и 10 асистенции, с което изпревари легендата Елджин Бейлър във вечната ранглиста. Словенецът има нужда от само още един, за да изравни феномена Майкъл Джордан на 16-тото място в класацията.

Никола Вучевич бе много полезен за Орландо и приключи с дабъл-дабъл – 30 точки и 15 борби. Арън Гордън остана с 16 и 5 асистенции.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 11 януари Далас ще приеме Ню Орлиънс, а Орландо ще има за съперник Милуоки.

СТАТИСТИКА ОТ ДАЛАС – ОРЛАНДО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани