7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоЕвропаБез тренировки в Барселона до визитата в Русия

Без тренировки в Барселона до визитата в Русия

Каталунците очакват резултатите от тестовете за COVID-19

Барселона няма да тренира поне няколко дни. Според медиите в Испания, каталунците ще преминат през още две тествания за коронавирус, като резултатите от тях се очакват до средата на новата седмица.

Последният двубой на Барса в ACB лигата срещу Гипускоа бе отложен, а следващата среща на испанците по програма е на 8 октомври срещу Зенит в Санкт Петербург. Това означава, че тимът въобще няма да провежда занимания или ще тренира само веднъж преди да замине за Русия, в случай че пробите са отрицателни.

Дори в най-добрия вариант, Барселона ще бъде без своя треньор Шарунас Ясикевичус на руска земя. Специалистът и един от помощниците му Дариус Масколиунас са под карантина, след като преди ден стана ясно, че са заразени с COVID-19.

Междувременно, от Химки съобщиха за трима заразени играчи, подобно на ЦСКА Москва. Това са Янис Тима, Евгени Воронов и Джордан Мики.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани