21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаБез повече подаръци от Фенербахче (видео)

Без повече подаръци от Фенербахче (видео)

Отборът на Саша Джорджевич не изпусна лидерството при визитата си на ЦСКА Москва

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Фенербахче вече загуби прекалено много мачове в заключителните минути, но този на руска земя не бе от тях. Селекцията на Саша Джорджевич се наложи над ЦСКА Москва с 91:82 като гост в първия двубой от 8 кръг в Евролигата. Освен това, турският гранд прекъсна серия от три поредни загуби в турнира на богатите.

НАЙ-ДОБРИ: Нандо Де Коло завърши с 18 точки за Фенербахче. Ян Весели го последва със 17 и 7 борби. Марко Гудурич и Девин Букър вкараха по 13 точки.

Уил Клайбърн бе над всички за ЦСКА Москва с 26 точки и 9 борби. Даниел Хакет добави 15 и 5 асистенции. Торнике Шенгелия остана с 10 точки.

КЛЮЧЪТ: Пиерия Хенри изведе „фенерите“ до аванс от 12 точки през третия период, но руснаците отвърнаха чрез серия от 7-2, за да намалят до 62:69. През последната четвърт тройка на Нандо Де Коло върна двуцифрения аванс на гостите до 10 точки, но ЦСКА Москва не се отказа и фиксира 78:81. С няколко успешни акции Нандо Де Коло увеличи преднината на отбора си до 87:80, а оттам връщане нямаше. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 12 ноември Фенербахче ще излезе срещу Армани Милано, а ден по-рано ЦСКА Москва ще играе срещу Макаби Тел Авив.

СТАТИСТИКА ОТ ЦСКА МОСКВА – ФЕНЕРБАХЧЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани