12.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаБаскония приземи ЦСКА Москва (видеo)

Баскония приземи ЦСКА Москва (видеo)

Серията на руския гранд от 12 поредни успеха в Евролигата бе прекъсната

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Баскония бе на път да профука двуцифрена преднина, но оцеля срещу лидера в Евролигата ЦСКА Москва след 95:93. Така серията от 12 поредни победи на селекцията на Димитрис Итудис в турнира на богатите бе прекъсната.

НАЙ-ДОБРИ: Пиерия Хенри и Акиле Полонара се разписаха с по 18 точки за Баскония, като първият направи и 10 асистенции. Рокас Гиедрайтис се отчете със 17 и 6 борби. Йосуфа Фал финишира с 16 точки и 9 борби.

Майк Джеймс бе най-добър за ЦСКА Москва с 20 точки, 5 борби и 7 асистенции. С по 13 останаха Жоел Боломбой, Янис Стрелникс и Торнике Шенгелия, като последният овладя и 9 борби срещу бившия си отбор.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: 1.17 мин. преди края на двубоя Торнике Шенгелия даде надежди на ЦСКА Москва, след като намали до 91:93. Успешни наказателни удари на Лука Вилдоса и Йосуфа Фал в последните секунди сложиха точка на спора.

КАКВО ПРЕДСТОИ: ЦСКА Москва, който е лидер с баланс от 14-4, ще спори с Жалгирис на 13 януари. Баскония, който има 9 успеха и 9 поражения, ще излезе срещу Фенербахче ден по-рано.

СТАТИСТИКА ОТ БАСКОНИЯ – ЦСКА МОСКВА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани