10.3 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоЕвропаБарселона унищожи Фенербахче в Евролигата (видео)

Барселона унищожи Фенербахче в Евролигата (видео)

Испанците разстреляха съперника с 16 тройки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Ако сте очаквали дерби между Барселона и Фенербахче в Евролигата, то ще има още да почакате. Каталунците сравниха със земята селекцията на Игор Кокошков след категоричното 97:55 в двубой от 8 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент, който се проведе в “Палау Блауграна”.

НАЙ-ДОБРИ: Кайл Курич наниза 25 точки за Барселона, като бе 7/8 зад дъгата. Роландс Смитс добави 20 и 5 борби. Никола Миротич се разписа с 16 точки и 8 борби.

Лоренцо Браун единствен завърши с двуцифрен точков актив за Фенербахче – 10 точки.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Каталунците просто нямаха равен, като лимитираха съперника до 38 точки след първите 30 минути на мача, отговаряйки с общо 69 точки. За това помогна и точната стрелба от разстояние на Барса – 16/30 от тройката срещу 4/18 за противника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Барселона, който е лидер в класирането с баланс от 7-1, ще приеме Александър Везенков и Олимпиакос на 18 ноември. Ден по-рано Фенербахче ще опита да се върна към победите при визитата си на Баскония.

СТАТИСТИКА ОТ БАРСЕЛОНА – ФЕНЕРБАХЧЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани