8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаБарселона смълча повече от 20 000 души в Белград (видео)

Барселона смълча повече от 20 000 души в Белград (видео)

Каталунците спечелиха дербито срещу Партизан

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Барселона записа шеста поредна победа във всички турнири, в които участва. Каталунците спечелиха дербито срещу Партизан с 89:80 като гости в мач от 31 кръг в Евролигата. Испанският гранд е с баланс от 21-10 и заема трето място в класирането, докато сръбският отбор има 17 успеха и 14 поражения на седмото място.

И ОЩЕ: В Белград подобриха още един път рекорда по посещаемост на мач от Евролигата за този сезон – 20 041 души.

НАЙ-ДОБРИ: Николас Лапровитола завърши с 25 точки и 7 асистенции за Барселона. Никола Миротич добави 19 и 8 борби. Ян Весели се отчете с 14 точки и 6 борби.

Данте Екзъм бе най-добър за Партизан с 24 точки. Кевин Пънтър вкара 16. Зак Лидей остана с 10 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Отборът на Шарунас Ясикевичус преодоля недоброто си представяне от втория период, след като започна третата четвърт със серия от 17-4, за да излезе отново напред с 66:58. Въпреки подкрепата на своите фенове, Партизан не успя да си върне лидерството, заради силната игра в защита на съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 30 март Барселона ще излезе срещу АЛБА Берлин, докато ден по-късно Партизан ще има за съперник Реал Мадрид. 

СТАТИСТИКА ОТ ПАРТИЗАН – БАРСЕЛОНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани