8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаБарселона мина през ПАО (видео)

Барселона мина през ПАО (видео)

Каталунците с 19-та победа в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Барселона разби на пух и прах Панатинайкос след 86:60 пред своята публика в „Палау Блауграна“ в мач от 25 кръг в Евролигата. Това бе трета поредна и общо 19-та победа за каталунците в най-силната клубна надпревара на Стария континент, като те имат и 5 загуби на второто място в класирането. „Детелините“ са 17-ти с баланс от 5-17.

НАЙ-ДОБРИ: Найджъл Хейс реализира 14 точки за Барселона. Данте Екзъм добави 12 и 6 борби. Рокас Йокубайтис и Никола Миротич се разписаха с по 9 точки, като първият овладя и 5 борби.

Йоргос Папаянис бе най-резултатен за Панатинайкос с 18 точки. Дарил Мейкън Джуниър остана с 12.

КЛЮЧЪТ: Домакините взеха предимство още през първото полувреме, в което си осигуриха аванс от 20 точки за 45:25 след силна втора част (28:10). Без Неманя Недович и Янис Папапетру ПАО така и не намери начин начин до края да се противопостави на съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 11 февруари за Барселона предстои „Ел Класико“ в Евролигата срещу Реал Мадрид. Същият ден Панатинайкос ще гостува на АСВЕЛ. 

СТАТИСТИКА ОТ БАРСЕЛОНА – ПАНАТИНАЙКОС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани