10.9 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаБарса даде урок на Фенербахче с 16 тройки (видео)

Барса даде урок на Фенербахче с 16 тройки (видео)

Каталунците официално си осигуриха първото място в редовния сезон на Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Барселона официално си осигури първото място в редовния сезон на Евролигата. Отборът на Шарунас Ясикевичус демонстрира точния си мерник зад дъгата, за да изнесе лекция на Фенербахче с 88:67 у дома в мач от 32 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Испанският гранд е с баланс от 21-5, докато тимът от южната ни съседка е с 9 успеха и 15 поражения и заема 12-то място в класирането.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Миротич и Алекс Абринес отбелязаха по 18 точки за Барселона, като двамата бяха автори на 10 от общо 16-те тройки за своя тим в срещата.

Марко Гудурич бе най-добър за Фенербахче с 15 точки и 5 борби. Исмет Акпинар остана с 11.

КЛЮЧЪТ: Алекс Абринес реализира 12 точки до средата на втория период, за да изстреля домакините до 40:27. „Фенерите“ обаче не се отказаха и намалиха до 34:42 на голямата почивка, но напълно се предадоха пред силното нападение на съперника през второто полувреме.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 1 април Барселона ще гостува на Олимпиакос на Александър Везенков, а три дни по-рано Фенербахче ще има за съперник АЛБА Берлин.

СТАТИСТИКА ОТ БАРСЕЛОНА – ФЕНЕРБАХЧЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани