10.7 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАБаркли определи Джеймс Хардън като най-добрия баскетболист в света

Баркли определи Джеймс Хардън като най-добрия баскетболист в света

Той е атакуваща машина, смята участникът в 11 издания на Мача на звездите в НБА

Една от легендите в НБА и настоящ анализатор в TNT Чарлз Баркли разкри кой е най-добрият баскетболист в света в момента. Според MVP в лигата от 1993 г., това е гардът на Бруклин Джеймс Хардън. 

С цялото ми уважение към Леброн Джеймс, Янис Адетокунбо или който и да било друг, но Джеймс Хардън е най-добрият баскетболист в света. Край на спора. Не съм виждал по-невероятен атакуващ гард. Майкъл и Коби бяха добри в защита, но не знаеха как да стрелят зад дъгата като Хардън, не бяха толкова добри в дриблирането, в пробиването към коша и способността да печелят наказателни удари. Всеки път, когато този тип се доближи до коша, той застава на линията. Трябва да му отдадем дължимото. Той е атакуваща машина„, смята участникът в 11 издания на Мача на звездите в НБА.

През този сезон Джеймс Хардън може да се похвали със средно по 25.3 точки, 7.9 борби и 11.2 асистенции в общо 38 мача в най-силното първенство в света.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани