11.4 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияБалкан ще се бори за Купата без Станимир Маринов

Балкан ще се бори за Купата без Станимир Маринов

Гардът все още не е във форма и от клуба не искат да избързват

Станимир Маринов няма да може да помогне на Балкан в турнира за Купата на България. Наскоро гардът поднови тренировки, но от клуба не искат да избързват с пускането му в игра, тъй като той все още не е във форма.

Аз доста пъти го повтарям. Станимир Маринов вече започна да тренира с отбора, можех да го пусна в мача срещу Спартак. Не искаме да избързваме с неговото завръщане, защото няма нужда да го притискаме. Трябва постепенно да навлезе във форма и да се оправи, независимо от това колко му се играе“, коментира Йовица Арсич състоянието на гарда след двубоя на Балкан в Плевен.

Балкан остава безгрешен в третия етап на НБЛ

Станимир Маринов пропусна последните няколко месеца, след като се подложи на операция на тазобедрената става. За последно гардът игра в квалификацията за Шампионската лига през септември в Ботевград.

За Балкан пък предстои 1/4-финал срещу Черноморец в турнира за Купата на България. Двубоят ще се играе на 11 март от 20.00 ч. в Панагюрище и ще бъде предаван пряко по Max Sport 2.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани