11.5 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияНа баскетбол в Ботевград само с маска

На баскетбол в Ботевград само с маска

От Балкан с разяснение към феновете във връзка с мерките около коронавируса

Балкан ще стартира новия сезон в НБЛ на 10 октомври. В събота от 18.00 ч. в “Арена Ботевград” селекцията на Йовица Арсич ще се изправи срещу Черноморец в мач от 1 кръг в мъжкия ни елит.

От клуба-домакин разясниха чрез официалния си сайт мерките, свързани с коронавируса, които трябва да бъдат спазвани от зрителите в залата. Ето и какви са те:

Заради пандемията от коронавирус публика ще се допуска при не повече от 50% заетост от общия капацитет на залата. На секторите зад двата отбора ще се допускат зрители от 3 ред нагоре. 

Касите за билети в „Арена Ботевград“ ще бъдат отворени 2 часа преди началото мача – 16:00 часа, за да се избегне струпване на хората на едно място. Преди влизане в залата на всички хора ще бъде измерена температурата с безконтактен термометър като няма да се допускат лица с повишена над 37 градуса температура.

Задължително е носенето на предпазна маска за еднократна или многократна употреба от всички лица от публиката при влизане в спортната зала, по време на престоя им в спортното съоръжение и до момента на напускането на залата.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани