12.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияБалкан с открит урок за най-малките в Ботевград

Балкан с открит урок за най-малките в Ботевград

Инициативата ще се проведе на 2 май

Балкан ще подкрепи празничната програма на Община Ботевград по случай Великденските празници. Част от играчите на мъжкия отбор ще направят открит урок по баскетбол за най-малките за най-малките привърженици на играта в неделя на Великден. Инициативата ще се проведе на 2 май (неделя) от 10.30 – 11.00 ч. в градския парк в Ботевград.

След това програмата на Община Ботевград ще продължи с работилница „Весел великден“, в която децата ще научат различни техники за рисуване, лепене и декупаж. Най-малките пък ще имат възможност да изработят специални предмети за Великден.

За втора поредна година провеждането на традиционния Великденски събор на Ботевград не може да се осъществи заради извънредната епидемична обстановка, свързана с COVID-19, но тъй като голяма част от ограничителните мерки вече отпаднаха, община Ботевград ще организира забавна програма на открито за най-малките.

ПрезGoogle
ИзточникBalkan-basket.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани