12.4 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияБалкан пуска абонаментни карти

Балкан пуска абонаментни карти

Сезонните пропуски за срещите на “зелените” ще важат за турнирите у нас и в Европа

От петък (11 септември), Балкан стартира кампания по продажба на абонаментни карти за новия сезон. Те ще се продават в „Арена Ботевград“ в пет разновидности, съобщават от ботевградския клуб чрез официалния си сайт.

Картите ще важат за всички домакински мачове на Балкан в НБЛ, Купата на България и европейските турнири (Шампионска лига/ФИБА Къп). При ограничение в броя на зрителите по време на мачовете, притежателите на абонаментни карти ще бъдат с предимство при достъпа до срещите.

Eто и какви са цените за абонаментните карти на Балкан:

– Абонаментна карта – 80 лв.;

– Абонаментна карта – 120 лв. – със запазено място;

– Абонаментна карта – 200 лв.;

-ВИП карта – 500 лв.;

-ВИП карта – 1000 лв.;

Закупилите абонаментни карти ще получават 10% отстъпка при закупуване на артикули от фен магазина на Балкан, както и други промоции, които ще бъдат обявени на по-късен етап от клуба.

Картите ще се продават в “Арена Ботевград“ – служебен вход откъм тенис кортовете, както и онлайн на bcbalkan@abv.bg.

Работно време на „Арена Ботевград“: Всеки делничен ден от 9:00 – 19:00 ч.;

Продажбата на абонаментни карти в този труден момент за целия световен спорт е изключително ценна подкрепа и акт на съпричастност към нас и усилията ни за успешно представяне в Европа и защита на шампионската титла на България!Надяваме се скоро да имаме възможност да се радваме заедно на успехите на любимия Балкан! Благодарим Ви, „зелени“ сърца!”, казват от ботевградския клуб чрез официалния си сайт.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани