12.4 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияБалкан и Михаил Михайлов се разделят

Балкан и Михаил Михайлов се разделят

Президентът на ботевградския клуб обяви новината

Балкан предприе промяна в ръководството си. За нея съобщи лично президентът на „зелените“ Михаил Михайлов в профила си в социалната мрежа Фейсбук. Самият той обяви, че напуска ботевградския клуб.

Ето какво съобщи той без редакторска намеса:

Така започна всичко през февруари 2016, така и завършва през 2022 – на треньорската скамейка!

Довиждане Балкан Ботевград

Благодаря на всички за всичко!

Днес пътищата ни се разделят, за много или за малко – времето ще покаже! Шест невероятни години, изпълнени с много хубави и много трудни моменти! Благодаря на моето семейство за подкрепата!

Благодаря на всички фенове на Балкан за подкрепата, Благодаря Ви и за критиките, те са движещата сила. Със сигурност се гордея с много неща в работата ми, със сигурност има и такива, от които не съм щастлив и горд! Обичам те Балкан“, гласи написаното от него.

Съобщението на Михаил Михайлов идва след мача на Балкан срещу Академик Пловдив, спечелен от шампионите с категоричното 89:59 в мач от 10 кръг в НБЛ. Самият той бе на пейката на „зелените“ по време на срещата, която се проведе в „Арена Ботевград“.

Балкан без проблеми срещу Академик (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани