13.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаБайерн Мюнхен би Фенербахче у дома (видео)

Байерн Мюнхен би Фенербахче у дома (видео)

Четвърти успех за селекцията на Андреа Тринкиери в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Байерн Мюнхен регистрира четвърти успех в Евролигата през 2021/2022. Селекцията на Андреа Тринкиери се наложи над Фенербахче със 71:63 у дома в двубой от 10 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Немският тим има в актива си и 6 загуби, което го поставя на 12-то място в класирането, докато турският гранд е с баланс от 3-7 и е 16-ти.

НАЙ-ДОБРИ: Владимир Лучич се отчете с 22 точки и 7 борби за Фенербахче. Кори Уолдън добави 16. Огъстин Рубит завърши с 13 точки.

Марко Гудурич бе най-резултатен за Фенербахче с 16 точки. Ян Весели финишира с 12 и 7 борби. Девин Букър остана с 10 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: След като изоставаха с 5 точки на голямата почивка, „фенерите“ не се отказаха и стигнаха до равенство за 52:52 6 минути преди края на двубоя. Във финалните минути Владимир Лучич, Огъстин Рубит и Кори Уолдън дадоха на домакините аванс от 9 точки, което се оказа достатъчно.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 18 ноември Байерн Мюнхен ще приеме Панатинайкос, а ден по-късно Фенербахче ще излезе срещу Жалгирис.

СТАТИСТИКА ОТ БАЙЕРН МЮНХЕН – ФЕНЕРБАХЧЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани