12.4 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБААтланта стана последният участник в плейофите на Изток (видео)

Атланта стана последният участник в плейофите на Изток (видео)

Хоукс заличиха пасив от 10 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Атланта преодоля контузията в коляното на центъра си Клинт Капела, за да се докопа до последното място в Източната конференция, даващо право на участие в плейофите на НБА. „Ястребите“ надвиха Кливланд със 107:101 като гости в последния мач от турнира за позиции в елиминациите.

НАЙ-ДОБРИ: Трей Йънг остави на сметката на Атланта с 38 точки, като бе 13/25 при стрелбата си от игра, плюс 9 асистенции. Богдан Богданович добави 19 и 5 борби. Данило Галинари се отчете с 14 точки.

Лаури Марканен бе най-резултатен за Кливланд с 26 точки и 8 борби. Дариъс Гарланд приключи с 21 и 9 асистенции. Еван Моубли остана с 18 точки, 8 борби и 5 асистенции.

РАЗВИТИЕТО: Трей Йънг се развихри и отбеляза 16 точки през третия период, а Хоукс заличиха пасив от 10 точки от голямата почивка. Освен това, гардът на Атланта вкара още 16 през последната четвърт, за да накаже неопитността на съперника през второто полувреме.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В първия кръг на плейофите в НБА Атланта ще се изправи срещу Маями. Играе се до четири успеха от седем срещи. Първият мач ще бъде на 17 април.

СТАТИСТИКА ОТ КЛИВЛАНД – АТЛАНТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани