21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБААтланта привлече Богдан Богданович (видео)

Атланта привлече Богдан Богданович (видео)

“Ястребите” със солидно попълнение

Богдан Богданович си намери нов отбор в НБА. Според медиите отвъд океана, сръбският национал ще продължи кариерата си в Атланта, след като досегашният му клуб Сакраменто не повтори офертата на “ястребите”.

28-годишният баскетболист, който се превърна в ограничен свободен агент, се разбра с Хоукс за 4-годишен договор на стойност $72 млн. “Кралете” имаха 48 часа, за да повторят предложението, но това не се случи.

Атланта ще стане вторият тим на Богдан Богданович в НБА. Той прекарва последните три години в редиците на Сакраменто, където през 2019/2020 реализира средни показатели от 15.1 точки, 3.4 борби и 3.4 асистенции в общо 61 мача в лигата.

Преди това Богдан Богданович преминава през сръбския Партизан и турския Фенербахче, с който става носител на трофея в Евролигата през 2017 г. На сметката си има още 2 титли на Турция плюс 1 купа и 1 Суперкупа.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани