7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоНБААтланта повали Лейкърс (видео)

Атланта повали Лейкърс (видео)

Трей Йънг с дабъл-дабъл за "ястребите"

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Атланта завоюва седмата си поредна победа в НБА. Пред своята публика „ястребите“ се наложиха над Лос Анджелис Лейкърс със 129:121. Това пък бе трета поредна грешка за „езерняците“ в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Трей Йънг остави на сметката на Атланта дабъл-дабъл от 36 точки и 12 асистенции. Джон Колинс добави 20 и 11 борби. Ониека Оконгву се разписа с 16 точки и 5 борби.

Малик Монк бе най-добър за Лейкърс с 33 точки, 10 борби и 5 асистенции. Антъни Дейвис се отчете с 27 и 5 борби. Ръсел Уестбрук остана с 20 точки, 7 борби и 12 асистенции.

И ОЩЕ: Срещата пропусна Леброн Джеймс, който има oток на лявото коляно. От лагера на Лейкърс уточниха, че няма сериозно нараняване по крака на Краля, който се е завърнал в Ей Ел за лечение.

КЛЮЧЪТ: Хоукс отказаха съперника в последната четвърт, в която го лимитираха до 20 точки, отговaряйки с 38. В този период Трей Йънг реализира 13 от точките си, за да изведе тима си до успеха.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Атланта ще приеме Торонто, а на 2 февруари Лейкърс ще бъдaт домакини на Портланд. 

СТАТИСТИКА ОТ АТЛАНТА – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани