7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоНБААтланта би Милуоки за 2-2, Янис с контузия (видео)

Атланта би Милуоки за 2-2, Янис с контузия (видео)

"Ястребите" играха без своя лидер Трей Йънг

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Атланта прекъсна серия от две поредни загуби във финалите на Източната конференция в НБА. „Ястребите“ се наложиха над Милуоки със 110:88 у дома, за да стигнат до равенство 2-2 в серията от третия етап на елиминациите в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Лу Уилямс се разписа с 21 точки, 5 борби и 8 асистенции за Атланта. Богдан Богданович добави 20 и 5 асистенции. Клинт Капела и Кевин Юртер вкараха по 15 точки.

Жрю Холидей бе най-резултатен за Милуоки с 19 точки и 9 асистенции. Крис Мидълтън се разписа с 16 и 8 борби. Янис Адетокунбо остана с 14 точки и 8 борби, но не завърши мача.

И ОЩЕ: Лидерът на Бъкс игра само 24 минути преди да напусне паркета с травма в лявото коляно. Това се случи в средата на третата част след сблъсък с Клинт Капела. Заради контузия срещата за Атланта пък пропусна Трей Йънг.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: След излизането на Янис Адетокунбо Хоукс постепенно овладяха инициативата и направиха серия от 25-8, за да поведат с 87:62. До финалната сирена те не изпуснаха водачеството.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият мач между Милуоки и Атланта ще бъде на 2 юли. 

СТАТИСТИКА ОТ АТЛАНТА – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани