13.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаАрмани Милано привлече Брандън Дейвис (видео)

Армани Милано привлече Брандън Дейвис (видео)

Центърът се разбра с италианския тим за следващите два сезона

Армани Милано се захвана сериозно със селекцията си. Италианският клуб обяви привличането на Брандън Дейвис, който е постигнал договорка за два сезона. 

30-годишният баскетболист се завръща в Италия, след като прекара последните три сезона в испанския гранд Барселона. За последно той се изявява на Апенините през 2015/2016 като част от Варезе.

В кариерата си досега Брандън Дейвис преминава още през Филаделфия и Бруклин в НБА, през френските Елан Шалон и Монако и през литовския Жалгирис. Шампион в ACB лигата през 2020/2021 и 2-кратен носител на Купата на Краля. На сметката си има още 2 титли в Литва, както и Купата на страната. Носител на Купата на лигата във Франция през 2017 г.

През миналия сезон 208-сантиметровият център записва средно по 10.4 точки, 3.7 борби и 1.7 асистенции в общо 28 мача на Барса в испанския елит, както и средни показатели от 9.9 точки, 3.7 борби и 1.6 асистенции в общо 36 срещи в Евролигата.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани