5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоЕвропаАрмани Милано пренаписа клубната си история в Европа (видео)

Армани Милано пренаписа клубната си история в Европа (видео)

29 години без участие на Финална четворка за италианския тим бяха пратени в миналото

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Армани Милано пренаписа клубната си история, прекъсвайки суша от 29 години без участие на Финална четворка в европейски клубен турнир. Това се случи, след като селекцията на Еторе Месина надви Байерн Мюнхен с 92:89 у дома, за да приключи всичко в 1/4-финалната плейофна серия в Евролигата с 3-2 победи.

НАЙ-ДОБРИ: Шейвън Шийлдс навъртя на сметката на Армани Милано 34 точки, като 11/12 от линията за изпълнение на наказателни удари. Малкълм Дилейни добави 16. Кайл Хайнс се отчете с 12 точки и 7 борби.

Джейлън Рейнълдс бе най-резултатен за Байерм Мюнхен с 19 точки и 10 борби. Уейд Болдуин остави срещу името си 17 и 5 асистенции. ДжаХуан Джонсън вкара 14 точки плюс 9 борби.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: Гостите се вдигнаха на щурм през последната четвърт и заличиха пасив от 10 точки, за да се доближат до съперника за 89:91 след кош на Уейд Болдуин. Успешен наказателн удар на Шейвън Шийлдс фиксира крайното 92:89.

СТАТИСТИКА ОТ АРМАНИ МИЛАНО – БАЙЕРН МЮНХЕН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани